A tartalom létrehozásának kritériumai.

OpenGov.hu tartalma

Ezen az oldalon összefoglaljuk az OpenGov.hu oldalon lévő tartalmak létrehozásának, és fejlesztésének alapvető követelményeit.

Valljuk, hogy nem a termék oldja meg a problémát, hanem a megfelelő szakemberek.

Nem a licenszek vásárlása, hanem az elvégzett munka, a szolgáltatás az, amely működő megoldásokat eredményez.
 

Nyílt tartalom

Az oldalon megjelenő tartalom egy közösség munkája. A tartalom publikálása nem automatikus. A karbantartók a beküldött anyagot engedélyezhetik, elutasíthatják, módosíthatják.

Nyílt és ingyenes eszközök

Az oldalon ajánlott eszközöknek, megoldásoknak, módszereknek, és a közölt tartalomnak nyíltnak és ingyenesnek kell lennie.

Egyszerű és tömör

Nincs idő a mellébeszélésre. Egyszerű, tömör és lényegre törő tartalmat kell létrehozni. Nem csak a tartalomnak, de az abban közölt megoldásnak is az egyszerűségnek, a reprodukálhatóságnak és a tömörség kritériumának kell megfelelnie.

Szerzői jogok

Bárki aki tartalmat ad hozzá, tudomásul veszi és elfogadja, hogy az általa küldött tartalom a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License alá tartozik. Minden beküldő felelőssége, hogy a beküldött tartalom ne sértsen szerzői jogokat, valamint tartalmazza a megfelelő hivatkozásokat.

Felhasználhatóság

Az oldalon szereplő információkra vonatkozó jogokat és licenszeket az oldalak alján közöljük. Az OpenGov.hu tartalma a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License alá tartozik, kivéve ahol ezt másként nem jelöljük. Minden további névjegy és márkanév a megfelelő birtokosuk tulajdona. Az oldal megjelenésére a Creative Commons Attribution 3.0 Unported licensz vonatkozik képek: fotogrph | oldalterv: HTML5 UP

Tartalom verziók

A github oldalon keresztül követhető a tartalom változása. Igyekszünk a tartalmakat naprakészen tartani, a régebbi tartalmakat a verziókövető rendszeren keresztül lehet elérni.

Tartalom szerkesztés

Az OpenGov.hu oldal tartalma a GitHub rendszeren keresztül érhető el: OpenGov.hu forrás A tartalmakat Pull Request formájában fogadjuk. A tartalom szerzésről bővebben a GitHub oldalon olvashatsz.

 

Kapcsolódj be a munkába!

A munka önkéntes és nyílt. Munkáddal hozzájárulsz az egyszerűbb, és érthetőbb kormányzati informatikához!

Itt megtalálsz minket...